Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 23-01-2018

  23-01-2018

  Pren-ne nota - Agenda 23-01-2018

  La Biblioteca la Bòbila participa a la BCNegra

 • Video: 22-01-2018

  22-01-2018

  Pren-ne nota - Agenda 22-01-2018

  "Personal shopper", a Filmax Granvia

 • Video: 19-01-2018

  19-01-2018

  Pren-ne nota - Agenda 19-01-2018

  "Los archivos del Pentágono", d'Steven Spielberg - Estrenes de cinema

Una exposició alerta el jovent de 12 a 14 anys dels efectes nocius del tabac

Es pot visitar a la seu de la Regidoria dels Districtes IV i V, fins el 30 de gener

Alumnes d'ESO, mestres del taller "Tastet de ciència"

És un projecte de l'IES Apel.les Mestres

El Complex Esportiu de L'H Nord passarà a mans municipals

L'Ajuntament gestionarà la instal•lació els propers 2 anys

Els Jocs Escolars potencien els valors

Les classificacions de valors és la gran novetat de cara la segona fase dels Jocs Escolars

18a edició d'"Art en Femení"

Els treballs es poden presentar, fets des de la perspectiva de gènere, fins el 18 de febrer

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 17. 04. 2013

Teatre fora del teatre

Les càpsules de Teatre de L'H, una de les novetats de les Festes de Primavera

Obres de 15 minuts en un escenari atípic i amb un públic reduït. Aquesta és l’essència de la 1a edició de ‘Càpsules de Teatre L’H’. Els grups locals Plàudite, Patates amb suc i Film&Arts són els encarregats de representar microteatre a diferents espais de la ciutat. 

Aquesta proposta ja funciona a d’altres ciutats i ara arriba a L’Hospitalet de la mà de tres companyies de la ciutat que són molt diferents. Segons Ricardo Castro, director del Centre Cultural la Bòbila, “ la idea és treure el teatre del teatre. Que es representin obres de teatre d’una durada màxima de quinze minuts, en un espai no teatral i per a unes 25 persones. Volem crear públic de teatre. Gent que normalment no va al teatre però que sí que hi faria per veure una obra de menys duració”.

Les localitzacions per representar aquestes càpsules són el Barradas, la regidoria del Centre i Ca n'Arús. “La dinàmica és ben senzilla”,explica Castro. ”eEls interessats han d’anar fins al Barradas per adquirir les entrades i van recorrent els diferents espais. Entre els espectacles hi ha un quart d’hora de temps, és adir que en menys de dues hores es poden veure totes les representacions”.

Al Nord d’Europa, hi ha molta producció de microteatre, hi ha moltes obres d’aquest format. A casa nostra, anirà a càrrec de Plàudite Teatre, del barri de Santa Eulàlia, que fa un teatre més musical, i que representarà una peça relacionada amb el cabaret.

‘Patates amb suc’, de Bellvitge, és una altra de les companyies d'aquest cicle, que faran una representació més surrealista. I Film&Arts, de L’Hospitalet Centre, que han treballat sobretot en la creació de sèries per a webs, i que representaran una obra de microteatre que han escrit ells mateixos.

Les representacions seran el 18 d’abril a partir de les 21h i el dia 21 a partir de les 12 del migdia perquè puguin anar tots els públics. Els preus de les entrades són de 2€ per espectacle, i de 6€ si es compra l'abonament per a totes les representacions.