Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 14-04-2014

  14-04-2014

  Pren-ne nota Setmana Santa

  Agenda d'activitats

 • Video: 10-04-2014

  10-04-2014

  En 5 minuts

  L'origen de la tradició de la Setmana Santa

 • Video: 09-04-2014

  09-04-2014

  En 5 minuts

  La banda de música de la 15+1

 • El Centre d'Art Tecla Sala acull l'exposició 'Solstici 2012'
 • El Centre d'Art Tecla Sala acull l'exposició 'Solstici 2012'
 • El Centre d'Art Tecla Sala acull l'exposició 'Solstici 2012'
 • El Centre d'Art Tecla Sala acull l'exposició 'Solstici 2012'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 21. 06. 2012

El Centre d'Art Tecla Sala acull l'exposició 'Solstici 2012'

Obres dels 140 alumnes i artistes del TPK

Fins el pròxim 17 de juliol es pot visitar al Centre d'Art Tecla Sala l'exposició 'Solstici 2012', una mostra que recull la feina que els 140 artistes i alumnes del Taller Pubilla Kasas han elaborat durant tot l'any. Es poden veure des de quadres abstractes fins a objectes simbòlics. 

La inauguració de l'exposició ha tingut lloc aquest dijous i ha anat precedida d'una performance protagonitzada pels components del Taller Pubilla Kasas. Vestits de blanc i fent ganxet han ocupat la rampa situada davant l'entrada principal del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala i, mica en mica, s'han dirigit cap al vestíbul central.

Tal com ha explicat el director del TPK, Agustín Fructuoso, amb aquesta performance han volgut mostrar l'essència del Taller Pubilla Kasas, és a dir, una entitat que "teixeix culturament la ciutat". A més, Fructuoso també ha recordat que enguany el TPK celebra els seus trenta-cinc anys d'existència a L'Hospitalet, i ha remarcat la importància de la cultura dins la societat que ens envolta perquè "té el valor d'ensenyar el que som i el que volem ser".

L'acte d'inauguració també ha comptat amb la presència de l'acaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín, qui ha destacat "el treball i l'esforç dels artistes i alumnes del TPK" i s'ha compromés a recolzar els seus projectes, així com també els d'altres entitats, perquè "són molt importants per cohesionar la ciutat".

Marín també ha aprofitat l'avinentesa per recordar que el Centre d'Art Tecla Sala és un dels vuit centres d'art catalans que formen part de la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya.

Imprimir